Jag värdesätter mina samarbeten högt och för mig är det viktigt att kunna stå bakom varumärken och verksamheter till hundra procent. Om du är intresserad av ett samarbete kan du kontakta mig på yasmin.nilson (at) gmail.com

I samarbete med IKEA Museum producerade jag en podd-serie, för deras utställning LikaOlika. Hur anpassar man sin vardag och omgivning när man varken kan se eller höra? Hur tar man sig fram utan armar och ben? Hur kan medicinteknik förenkla livet och hur skapar vi design som inkluderar alla? Dessa frågeställningar och många fler tog vi upp i denna podd-serie LikaOlika. Jag mötte experter på hur det är att leva med andra förutsättningar. För smart design föds när vi ser världen genom andras ögon.

Jag har ett mångårigt och nära samarbete med Invacare. De är ett internationellt hjälpmedelsföretaget som tillverkar alltifrån rullstolar, gånghjälpmedel, sängar och andningshjälpmedel.
Jag sitter i en rullstol av märket Küschall och är mycket nöjd med både design och utförande.

Jag samarbetar med Rullarnas Personliga Assistans. Deras vision är att man ska kunna leva ett så oberoende liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Mer information finns på rullarnas.se.

Drivaggregat från Alber är kraftfulla hjälpmedel för förflyttning som kan kombineras med ett stort utbud av manuella rullstolar.