Jag värdesätter mina samarbeten högt och vill att det ska vara betydelsefulla för båda parter. För mig är det viktigt att kunna stå bakom varumärken och verksamheter till hundra procent. Om ni intresserade av ett samarbete kan ni kontakta mig här >>
Drivaggregat från Alber är kraftfulla hjälpmedel för förflyttning som kan kombineras med ett stort utbud av manuella rullstolar.
Jag har ett mångårigt och nära samarbete med Invacare. De är ett internationellt hjälpmedelsföretaget som tillverkar alltifrån rullstolar, gånghjälpmedel, sängar och andningshjälpmedel.
Jag sitter i en rullstol av märket Küschall, sedan tio år tillbaka, och är mycket nöjd med både design och utförande.

I samarbete med IKEA Museum producerar jag en podd-serie, inför deras nya utställning LikaOlika. Hur anpassar man sin vardag och omgivning när man varken kan se eller höra? Hur tar man sig fram utan armar och ben? Hur kan medicinteknik förenkla livet och hur skapar vi design som inkluderar alla? Dessa frågeställningar och många fler kommer vi att ta upp i denna podd-serie som går under rubriken LikaOlika. Jag möter experter på hur det är att leva med andra förutsättningar. För smart design föds när vi ser världen genom andras ögon.